Café P 17/11/2021 Nabespreking

Opnieuw een geslaagde Café P-avond, nog steeds fysiek kunnen doorgaan, weliswaar mét het tegenwoordig hippe CovidSafeTicket. Tegelijkertijd ook een mooie opkomst online via Zoom.

De sprekers van deze avond brachten op een boeiende en interactieve manier de mogelijke linken tussen psychose en druggebruik in beeld. Zo kwamen o.a. het effect van cannabisgebruik op psychose, het verschil tussen eenmalig en veelvuldig gebruik, wat met CBD…aan bod. Tevens brachten ze enkele tips aan over hoe als familie in dialoog gaan rond gebruik en legden ze nadruk op het proberen zien van de functie van gebruik. De niet-veroordelende en open manier van kijken naar dit onderwerp maakten de avond erg interessant en zorgden ervoor dat familieleden zich gesteund voelden.

Nadien was er nog voldoende tijd voor vragen, uitwisseling van ervaringen tussen familieleden onderling én een drankje. We kijken er alvast naar uit om jullie te kunnen verwelkomen op onze volgende Café P-avond op 26 januari, op hoop van zegen dat ook deze avond opnieuw live kan doorgaan!

Foto’s

Presentatie

Delen: