Voor wie?

In Café P verwelkomen we in de eerste plaats familieleden, partners, ouders, kinderen of wie op een andere manier betrokken is bij de zorg voor psychosegevoelige personen. Zorgverleners, studenten en al wie interesse heeft in het gespreksonderwerp van de avond is ook welkom. De toegang is gratis. Inschrijven is niet vereist. We voorzien geen aanwezigheidsattesten i.f.v. vorming, bijscholing ed.

Wat?

We ontmoeten elkaar vijf keer per jaar in de “Koek en Ei” rond een thema, telkens op een woensdagavond in januari, maart, mei, september en november van 19.30u tot 22u. Een drankje kan je bestellen, voor het koekje bij de koffie zorgen wij. Brasserie Koek en Ei is voor ons gereserveerd op de Café P avond.

De meewerkende partners proberen je info en nieuws te brengen, en vragen te beantwoorden. De aanwezigheid van professionals uit de zorgverlening is een meerwaarde, maar de nadruk van deze avonden ligt op ONTMOETING en VERBONDENHEID. 

Het is belangrijk te weten dat je er als familie/partner niet alleen voorstaat. 

Kom je éénmaal, welkom. Kom je regelmatig, dan proberen we verbondenheid en vriendschapsbanden op te bouwen. Weet dat we discretie hoog in ons vaandel dragen.

Zelfzorg is ook belangrijk, daarom mag het er ook af en toe wat ontspannen aan toe gaan. 

Wens je per mail geïnformeerd te worden, geef dan snel je mailadres door en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

   
Folder-Cafe-P

Bereikbaarheid

Je vindt Koek en Ei op het H. Heymanplein nr  5 in Sint-Niklaas waar je ’s avonds gratis kan parkeren. Er zijn zeker voldoende parkeerplaatsen. Deuren gaan open vanaf 19.30u.

Als je met de wagen Sint-Niklaas binnenrijdt langs de Parklaan, rijd je helemaal de Grote Markt rond tot je terug aan het grote beeld Het Woord komt. Hier sla je rechts af en kom je op het Heymanplein.

Aan de rechterkant van het plein, voor wie van de Parklaan komt, tref je aan je rechterkant de Bibliotheek aan (nr 3) en verderop het grote Belfiuskantoor (nr 9).

Delen: